← Back Published on

Hier is alles wat u moet weten over siliconen slangen

Aanzienlijke variaties in temperatuurniveau in motorsystemen

Er gebeurt veel onder de motorkap van de high-performance voertuigen en voertuigen van vandaag. Met enorme temperatuurschommelingen in motorsystemen en afkoelsystemen, zorgen siliconenslangen van voertuigen ervoor dat hoge weerstandsniveaus bestand zijn tegen atmosferische druk, waterstroom, brandstofschot en destructieve vloeistoffen.

Deze siliconen slangen zijn essentieel voor autofabrikanten om te leveren wat consumenten verwachten: integriteit, gasefficiëntie, veiligheid en comfort. Siliconen die in het transport worden gebruikt, moeten ook voldoen aan steeds strengere eisen van hoge kwaliteit, ecologie en regelgeving.

Siliconen slang pijpen verbinden dieselauto's en verbruiksleidingen en slangen van apparatuur. Ze zijn gemaakt van siliconenrubber, een elastomeer dat zware temperaturen doorstaat en bestand is tegen uitzetten en breken. Auto- en apparaatfabrikanten kunnen opgerolde lengtes met siliconen slangpijpen gebruiken en ze tot maat reduceren. Leveranciers kunnen ook werken met een op maat gemaakte fabrikant die voorgesneden maten en ontwerpondersteuning en hulp biedt met betrekking tot productopties.

Soorten siliconen slangen

Om de ideale siliconenpoorten te selecteren, moet u ook hun verschillen begrijpen. Siliconen pijpen bieden ook andere functies dan siliconen verloopstukken of siliconen ellebogen.

Rechte siliconen slangen zijn te vinden in verschillende maten en kunnen zowel intern als door een op maat gemaakte producent op maat worden gesneden. Rechte slangen ondersteunen met behulp van stalen klemmen en kunnen stoffen steunen bevatten.

Uitstulpingsslangen ondersteunen kleine verbruiksaanpassingen en buigen ook. Ze kunnen ook kleine verkeerde uitlijningen tussen stalen buizen of slangen compenseren. Toepassingen omvatten luchtmeting, gasklephuisassemblages en in- en uitlaten.

Gewikkelde slangen zorgen voor een betere drukweerstand. Als u een hogedrukslang nodig heeft, onthoud dan dat de barstspanning vier keer de werkstress is. Als u een siliconen vacuümslang nodig hebt, hebt u een verbeterde slang nodig.

Hoe siliconen slangen te snijden

Makers die siliconen slangspoelen kopen, kunnen ze intern snijden, meestal met een scheermesje, om de gewenste lengte te bereiken. Het lijkt misschien kostenefficiënt totdat u rekening houdt met uw werkelijke kosten. Met een tekort aan geschoolde werknemers, is er een mogelijkheid van kosten bij elke arbeidsoperatie. En ook, als u meer betaalde werknemers vraagt om lengtes van siliconen plaatrubber te snijden, voegt u betere directe arbeidskosten toe aan taken.

Productverspilling kan ook hoger zijn dan u zich realiseert. Lengtes pijp die ook worden ingekort, kunnen in de prullenbak belanden. Maten van de slang die te lang is gesneden, passen mogelijk niet gemakkelijk en hebben extra montagetijd nodig. Door samen te werken met een gepersonaliseerde producent, kunt u de beste siliconenadapters kopen en extra waarde krijgen die uw geld en tijd bespaart.

Voor meer informatie:-Siliconen Slang Transparant

Siliconen Profiel

Siliconen Klemprofiel

Siliconen Rechthoekig Snoer

Epdm Celrubber